Tuesday 29 October 2013

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ!





Οι Παράξενες Μέρες
Είναι μια κοινωνική συνεταιριστική ομάδα για τις εκδόσεις

Παρουσιάζουν βιβλία κυρίως νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο
Οι Παράξενες Μέρες επικοινωνούν κατευθείαν με τους συγγραφείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό χωρίς τη μεσολάβηση άλλων εκδοτικών οίκων, πρακτόρων ή οποιουδήποτε είδους μεσαζόντων.
Δεν απαιτούν σε καμία περίπτωση οικονομική επιβάρυνση από τους συγγραφείς και αποδίδουν τα ίδια ποσοστά δικαιωμάτων επί των πωλήσεων σε όλους τους συγγραφείς.
Με ψηφιακές εκδόσεις σε μικρό τιράζ εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος σε όλα τα βιβλία τους με ανώτερη τιμή τα 12 ευρώ.
Τα βιβλία μας θα διανέμονται κυρίως από το διαδίκτυο αλλά και από συνεταιριστικά βιβλιοπωλεία και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους. Κάποιες από τις εκδόσεις μας κυκλοφορούν ήδη και διατίθενται σε μορφή kindle από το amazon.com
Οι Παράξενες Μέρες, θα εκδώσουν βιβλία συγγραφέων από το εξωτερικό που θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο "παγκόσμιο χωριό" απευθείας στα αγγλικά, χωρίς προηγουμένως να έχουν κυκλοφορήσει στη χώρα τους ή σε μετάφραση!
Οι Παράξενες Μέρες παρουσιάζουν επίσης στη σειρά βιβλιοθήκη κλασικά βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τα οποία δεν έχουν εκδοθεί ή δεν κυκλοφορούν πια στην Ελλάδα

Οι Παράξενες Μέρες είναι
Ένα καινούργιο σπίτι για τα βιβλία που ανοίγει σε μια παράξενη εποχή
Ένα καταφύγιο για τους νέους συγγραφείς
Ένα βλέμμα σ’ αυτό που συμβαίνει εκεί έξω, τώρα.
Ένας ελληνικός εκδοτικός οίκος ανοιχτός στα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό. Ελληνικός επειδή ξεκινάμε από εδώ, αναζητώντας τους συγγραφείς που θα εκφράσουν με τα βιβλία τους τις Παράξενες Μέρες που ζούμε σήμερα. Το εκδοτικό μας βλέμμα όμως αγκαλιάζει όλο τον κόσμο αποκλείοντας μόνο κείμενα με περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, πορνογραφικό, προπαγανδιστικό, ρατσιστικό ή προωθεί με οποιονδήποτε τρόπο τις διακρίσεις ανάμεσα στους ανθρώπους.
Μια συνεργατική προσπάθεια αλληλεγγύης, ένα μικρό φως αντίστασης στα σκοτάδια που θέλουν να μας επιβάλουν.

Οι Παράξενες Μέρες έρχονται! Ας τις διαβάσουμε!

Website:
website in English
email:
Facebook:
Επικοινωνία: Σουλίου 5, Παλιά πόλη, Ρέθυμνο,74100 - Tel.:2831058763

No comments:

Post a Comment